Litt om oss

0
års erfaring
0
år med Hyundai
0
dyktige ansatte

Snart 60 år med historie

Det var Alfred Schøyen, Andreas Schøyen sin oldefar, som bygde det første bygget ved Kongsvingervegen i Oppaker. Butikken som da fikk navnet Glommen Verksted ble startet i 1960 og ble driftet av Alfreds sønn, Nordmann Schøyen. Glommen Verksted forhandlet da britiske merker som Hillmann, Commer, Sunbeam og Hummer.

Fra og med 1968 gikk Glommen Verksted over til å bli Mazda forhandler. Etter mange år med Normann Schøyen i spissen, tok sønnen Odd Normann Schøyen over den daglige driften i 1985. Med stor fremgang og gode salgsresultater, ledet han bedriften inn i 1990-årene, og i 1993 kom Koreanske Hyundai til. I 1999 Forandret vi vårt navn til Glommen Bil AS. I snart 25 år har nå Glommen Bil solgt nye biler fra fantastiske Hyundai.

Våren 2010 kom sønnen Andreas hjem for å ta over den daglige driften. Andreas hadde allerede da opparbeidet seg flere års erfaring fra Bilia på Kongsvinger og som nybilselger for Møller Bil Skøyen i Oslo. Andreas har tidligere gode resultater som nybilselger og var nr. 7 i blant alle Volkswagen selgerne i Møller på landsbasis.

De siste årene har det skjedd mye spennende for Glommen Bil. Butikken har gjort store endringer på sine lokaler og er nå på hele 1000 kvm med stort verksted og flotte utstillingslokaler.

I 2015 utvidet Glommen Bil og startet et samarbeid med Norsk Motor Import, med salg av ATV og tilbehør i fra TGB samt service og deler. I 2020 startet vi nok et samarbeid med YAMAHA Motor Norway med salg av ATV, snøfresere, cross og power utstyr, vi byttet da ut salg av TGB ATV med YAMAHA sine produkter, men selger fortsatt alt av utstyr og hjelmer.

Høsten 2022 ville vi vokse enda mer og startet opp med hele 4 bilmerker til! I fra importøren RSA, vi forhandler nå Hyundai, Suzuki, JAC, Maxus og ISUZU.

Våre ansatte

Andreas Schøyen

Daglig leder

Per Erik Stefferud

Servicesjef og teknisk leder

Daniel Mathias Lerner

Mekaniker

Mariusz Apola

Mekaniker